Følg os på Facebook:

Firmaundervisning - styrk dine medarbejderes kompetencer

​Kontakt os

​Invester i dine medarbejdere og gør dem dygtigere til at udføre deres arbejde. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med firmaundervisning.

 
 
 
FagNogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du behov for at styrke dine medarbejderes kompetencer, f.eks. inden for fremmedsprog eller forbedre deres færdigheder i at læse og skrive?

Dine medarbejdere er dine vigtigste resurser, og de er værd at investere i. Det kan være, at du har en dygtig medarbejder, som er udfordret mht. at læse, eller hvor sproget og grammatikken driller, når han/hun skal skrive breve eller e-mails til kunderne.

Eller måske har du en eller flere medarbejdere, der kunne blive dygtigere til at tale engelsk, tysk eller fransk, så de bedre kan tale med jeres kunder i udlandet.

Hos Study House tilbyder vi både firmaundervisning i form af individuel undervisning eller holdundervisning i følgende fag:

  • ​Grundlæggende læse- og skrivefærdigheder og grammatik
  • ​Engelsk på alle niveauer
  • ​Tysk på alle niveauer
  • ​Fransk på alle niveauer
  • ​Matematik

Firmaundervisning kan foregå der, hvor det passer jer bedst, dvs. enten hos os eller hos jer.

Vi kommer gerne til en uforpligtende konsultation i dit firma, hvor vi kan se på virksomhedens behov og skræddersy en løsning til dine medarbejdere.

Målrettet, effektivt og uden udenomssnak – vi leverer præcis, hvad I har brug for hos os!

Ring og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for jer.

​Se et udpluk af vores succeshistorier

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.

​Professionel studiehjælp i Jylland

​Har du brug for lektiehjælp, matematikhjælp, har du læse- eller staveproblemer, indlæringsvanskeligheder, eller skal du have hjælp til andre sprog som engelsk eller tysk?

Så kan du finde professionel lektiehjælp og privatundervisning i en af vores 4 afdelinger i Jylland: