Firmaundervisning - styrk dine medarbejderes kompetencer

Har du behov for at styrke dine medarbejderes kompetencer, f.eks. inden for fremmedsprog eller forbedre deres færdigheder i at læse og skrive?

Dine medarbejdere er dine vigtigste resurser, og de er værd at investere i. Det kan være, at du har en dygtig medarbejder, som er udfordret mht. at læse, eller hvor sproget og grammatikken driller, når han/hun skal skrive breve eller e-mails til kunderne.

Eller måske har du en eller flere medarbejdere, der kunne blive dygtigere til at tale engelsk, tysk eller fransk, så de bedre kan tale med jeres kunder i udlandet.

Hos Study House tilbyder vi både firmaundervisning i form af individuel undervisning eller holdundervisning i følgende fag:

  • ​Grundlæggende læse- og skrivefærdigheder og grammatik
  • ​Engelsk på alle niveauer
  • ​Tysk på alle niveauer
  • ​Fransk på alle niveauer
  • ​Matematik

Firmaundervisning kan foregå der, hvor det passer jer bedst, dvs. enten hos os eller hos jer.

Vi kommer gerne til en uforpligtende konsultation i dit firma, hvor vi kan se på virksomhedens behov og skræddersy en løsning til dine medarbejdere.

Målrettet, effektivt og uden udenomssnak – vi leverer præcis, hvad I har brug for hos os!

Ring og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for jer.

Book en gratis konsultation!

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.