Bagud i skolen?
Mangler selvtillid?
Ved ikke, hvad du skal gøre med de ting, du lærer i skolen?
Har brug for et boost i et fag?

Hvis dette lyder interessant, så tøv ikke med at kontakte en af vores Study House afdelinger for at høre mere og tilmeld dit barn via. kontaktformularen til højre eller på tlf. 41 67 57 93.

I sommerskolen tilbyder vi undervisning i fagene dansk, matematik og engelsk, og man kan vælge en eller flere uger (moduler), som man ønsker. Kontakt os gerne for mere information om, hvilke uger der gælder i dit nærmeste Study House.

Har dit barn svært ved læsning eller har brug for et læseløft, så tilbydes der i ugerne 27, 28 og 32 et intensivt læsekursus i Ø. Hurup nær Hadsund. Her gives de bedste forudsætninger for indlæring og dit barn vil, udover et læseløft og en god oplevelse med læsning, også få en uge med sommerhygge og sjove aktiviteter. Følg linket www.studyhouse.dk/kontakt/hadsund-mariagerfjord.aspx for at læse mere om denne fantastiske mulighed for dit barn.

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag








Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.