Sommerskole

Sommerskolen har åben hele sommeren,​ der er både læsekurser og matematik, engelsk og tysk. Vi skræddersyr individuelt efter hvad behovet måtte være. Det er en oplagt mulighed for enten at samle op eller vedligeholde det faglige henover sommeren. 

Timerne kan ligge formiddage eller eftermiddage alt efter behov.

4 gode grunde til sommerskole

   Seks lange uger uden nogen form for vedligeholdelse af det faglige, gør det svært at begynde igen i august. En dag om ugen i sommerskole, kan gøre hele forskellen. Her er fire gode grunde til at tilbringe nogle timer i sommerskolen:

   1)​ Sommerskole giver dit barn tid til at lære det, der kræves.

   Grundskolen og de gymnasiale uddannelser efterligner den hektiske verden vi lever i. Uheldigvis kan det være meget svært at følge med, når niveauet hæves og tempoet er højt. Hvert eneste skridt i læringen er et trin på vejen til at forstå det næste koncept i det pågældende fag, og hvis man ikke helt har forstået et trin, kan man hurtigt føle sig fortabt over for de nye ideer. I sommerskolen finder vi frem til, hvilket trin eleven ikke forstod. Det er der nemlig tid til, når man får eneundervisning med en dygtig lærer.

   2) ​Sommerskole-miljøet giver dit barn en anden tilgangsvinkel til læring.​

   Der er en mere afslappet stemning, når man bliver undervist ene, eller i små grupper, end der er i en klasse med 25-30 børn. Faktisk er dette det optimale indlæringsmiljø, og alle børn fortjener at opleve fordelene herved. Når man måske også har en anden lærer end sædvanligt, der underviser en smule anderledes, end eleven er vant til, kan det måske være den lille forskel, der får eleven til at forstå stof, der tidligere ikke gav mening. En god oplevelse i sommerskolen kan påvirke elevens holdning til skolegang generelt.​

   3) ​I sommerskolen kan eleven fokusere på det enkelte fag.

   Skolebørn oplever – ligesom voksne - også stress og deadlines, og ønsker at klare sig godt. Sommerskole er en god hjælp til de børn, der føler sig overvældede af alle fagene i skolen, og af presset for at klare sig godt over hele linjen. Er der et bestemt fag, der volder eleven problemer, eller som han frygter at skulle møde igen i august, kan vi i sommerskolen hjælpe med at gøre faget sjovt og mindre skræmmende. Så hvis arbejdsbyrden var for meget i løbet af skoleåret, kan sommerskole være en tiltrængt hjælp, der kan hjælpe eleven med at møde det nye skoleår med mindre stress og jag.

   4)​ Sommerskole giver dit barn en chance for at hæve sit karaktergennemsnit.

   Når det går dårligt med et eller flere fag, kan det gå alvorligt ud over elevens gennemsnit, og selvtillid mht. de andre fag. Det er et hårdt slag at dumpe! Man skal forklare, at det ikke betyder, at det at dumpe ikke betyder, at eleven er et dårligt menneske, men at det kan ske for de fleste. En ringe karakter er ikke et nederlag, man ikke kan komme tilbage fra. Nogle gange kan ens hade-fag endda vendes til yndlingsfag, hvis man får et nyt perspektiv på stoffet.

   Lad Study Houses sommerskole hjælpe dit barn til en bedre skoleoplevelse næste skoleår! 

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.