Privatundervisning med en kompetent lærer

Her hos Study House /FEGU tilbyder vi privatundervisning i læsning, stavning, matematik, fysik/kemi, dansk, engelsk, tysk, biologi, fransk og meget mere. 

Privatundervisning tilbydes på alle niveauer fra 1. klasse til studentereksamen samt voksenundervisning. Vi tager hensyn til den enkelte elevs måde at læse på og skræddersyr vores undervisning efter elevens individuelle behov. Vi har fire afdelinger i Jylland i henholdsvis Aarhus, Aalborg, Mariagerfjord og Horsens.

​Sådan foregår forløbet med privatundervisning

I forbindelse med et forløb med privatundervisning starter vi altid med et interview for at finde ud af, hvilke udfordringer den enkelte elev har i det pågældende fag. Det er vores erfaring, at dette er den bedste måde at hjælpe på. På denne måde vil eleven hurtigt opleve en forbedring med privatundervisning.

Rundt omkring i Jylland har vi lektiehjælp-skoler, hvor privatundervisning vil kunne foregå. Er der derimod et ønske om, at eleven skal undervises hjemme og have et trygt læringsmiljø, er dette også muligt. Arbejdspladsen og arbejdstider bestemmes i samarbejde med den enkelte elev og/eller forældrene.

Kontakt os for at høre om privatundervisning

Er du interesseret i privatundervisning? Eller kunne du godt tænke dig at være mentor? Vi besvarer gerne alle de spørgsmål, du måtte have. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information.

Ring til os allerede i dag på telefon 41 67 57 93 eller send os en mail på bello@studyhouse.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.