Følg os på Facebook:

​Studiemetoden

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Find lektiehjælp i disse byer:

​Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om.

Den første studiebarriere er MANGEL PÅ MASSE (de konkrete, virkelige, fysiske genstande).

Mangler man de konkrete, virkelige, fysiske genstande, man studerer om, bliver studiet for teoretisk.

Den anden studiebarriere er OVERSPRUNGNE TRIN

Går man for hurtigt frem uden grundigt at forstå det trin eller den sværhedsgrad, man er i gang med, går det naturligvis galt på det næste trin.

Den tredje studiebarriere er DET MISFORSTÅEDE ORD.

Forstår man ikke ordene, eller kender man ikke ord eller symbolers rette betydning i de materialer, man forsøger at lære, blokerer dette for indlæringen.

Heldigvis kan disse studiebarrierer afhjælpes. Lærerne i Study House/FEGU er alle uddannet i Studiemetoden og har stor erfaring i at hjælpe elever, børn som voksne, igennem studieproblemer og indlæringsvanskeligheder.

Studiemetoden er udviklet af amerikaneren L. Ron Hubbard og beskrives i større detaljer på www.fegu.dk og www.studiemetoden.dk.

Man kan også lave det lille studiekursus Lær at Lære, hvor man selv lærer at opdage og overvinde studiebarriererne.

Læse/stave- og grammatikkurserne er udviklet på dansk af Skoleleder Christian Aagaard, FEGU Frederiksberg Læseskole til brug sammen med L. Ron Hubbards Studiemetode.

Taknemmelig anerkendelse til L. Ron Hubbard Library for tilladelse til at gengive et uddrag fra L. Ron Hubbards værker, der er underlagt ophavsret (copyright)


​Se et udpluk af vores succeshistorier

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.

​Professionel studiehjælp i Jylland

​Har du brug for lektiehjælp, matematikhjælp, har du læse- eller staveproblemer, indlæringsvanskeligheder, eller skal du have hjælp til andre sprog som engelsk eller tysk?

Så kan du finde professionel lektiehjælp og privatundervisning i en af vores 4 afdelinger i Jylland: