Følg os på Facebook:

​Privatundervisning på alle niveauer

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Find lektiehjælp i disse byer:

​Vi tilbyder privatundervisning i læsning, stavning, matematik, fysik/kemi, biologi, engelsk, tysk, fransk m.m.​

​Privatundervisning tilbydes på alle niveauer fra 1. klasse til studentereksamen, samt voksenundervisning. Vi tager hensyn til den enkelte elevs måde at lære på og skræddersyr vores privatundervisning efter elevens individuelle behov.

Forløbet med privatundervisning

I forbindelse med et forløb med privatundervisning starter vi altid med et interview for at finde ud af, hvilke problemer den enkelte elev har. Det er vores erfaring, at dette er den bedste måde at hjælpe på, så eleven hurtigt oplever en forbedring med privatundervisning.

Kontakt os for privatundervisning

Siden vi startede i 2004, har vi med privatundervisning hjulpet hundredevis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe med privatundervisning.

Mentorer giver også privatundervisning

Lige nu søger vi mentorer, der også brænder for at lære fra sig og gøre en forskel.

Som mentor gør man en forskel ved at hjælpe et ungt menneske med lektierne.

Study House ønsker at undervise i alle skolefag, og derfor er det vigtigt for os, at man som mentor har gode kvalifikationer og topkarakter inden for netop det fag, man gerne vil give privatundervisning i. Derudover skal man have pædagogiske evner og kunne formidle et fagligt emne.

Rundt omkring i Jylland har vi lektiehjælpsskoler, hvor undervisningen ville kunne foregå. Er der derimod et ønske om, at eleven skal undervises hjemme og have et tryggere læringsmiljø, er dette også muligt. Arbejdspladsen og arbejdstider bestemmes i samarbejde med eleven og forældrene.

Læs mere om privatundervisning og om at blive mentor her på hjemmesiden.

​Se et udpluk af vores succeshistorier

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.

​Professionel studiehjælp i Jylland

​Har du brug for lektiehjælp, matematikhjælp, har du læse- eller staveproblemer, indlæringsvanskeligheder, eller skal du have hjælp til andre sprog som engelsk eller tysk?

Så kan du finde professionel lektiehjælp og privatundervisning i en af vores 4 afdelinger i Jylland: