Om Study House

Study House/FEGU er en forening, der har til formål at hjælpe børn, unge og voksne med at lære – om det så er at lære at læse, lære at stave og skrive, lære matematik, lære fremmedsprog som engelsk, tysk og fransk eller blot at lære hvordan man lærer!

Vores lærere har vidt forskellig baggrund, men alle har et hjerte der banker for undervisning, at hjælpe og den holdning, at det skal være sjovt at lære noget! Vores holdning er, at alle kan lære!

Vi har lærere med praktisk erfaring fra gymnasier og skoler

De fleste lærere har erfaring fra enten folkeskolen, gymnasiet, friskoler eller anden undervisning, og alle er oplært i studiemetoden, så de let kan se, hvilke barrierer den enkelte elev er løbet ind i, og kan afhjælpe dem.​

Hubbard har afdækket de 3 vigtigste barrierer i studiemetoden, man kan løbe ind i, når man vil tilegne sig viden. 

Det helt unikke er, at vores lærere kan aflæse på elevernes kropssprog, hvilke problemer de er løbet ind i og ikke mindst vide, hvad man skal gøre for at afhjælpe problemet.

Læs mere om studiemetoden her

På siden ”Vores afdelinger” kan du se hvilke lærere, der er tilknyttet de enkelte afdelinger.

Ros fra UNESCO om vores undervisningsmetode

Study House /FEGU er en del af foreningen Applied Scholastics (anvendt lærdom), som er dedikeret til at forbedre uddannelse med studiemetoden, som vi bruger her hos Study House. Den skandinaviske UNESCO ambassadør for undervisning og verdensfred Bertil Persson har udtalt sig om sine oplevelser med Applied Scholastics og studiemetoden. Herunder findes der et oversat uddrag deraf, samt den originale udgave.

Oversat uddrag

Original udgave​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.