Følg os på Facebook:

Om Study House

Vil du bestille tid til en konsultation eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os via denne kontaktformular.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

​Study House/FEGU er en forening, der har til formål at hjælpe børn, unge og voksne med at lære – om det så er at lære at læse, lære at stave og skrive, lære matematik, lære fremmedsprog som engelsk, tysk og fransk eller blot at lære hvordan man lærer!

Vores lærere har vidt forskellig baggrund, men alle har et hjerte der banker for undervisning, at hjælpe og den holdning, at det skal være sjovt at lære noget! Vores holdning er, at alle kan lære!

Vi har lærere med praktisk erfaring fra gymnasier og skoler

De fleste lærere har erfaring fra enten folkeskolen, gymnasiet, friskoler eller anden undervisning, og alle er oplært i studiemetoden, så de let kan se, hvilke barrierer den enkelte elev er løbet ind i, og kan afhjælpe dem.

​Hubbard har afdækket de 3 vigtigste barrierer i studiemetoden, man kan løbe ind i, når man vil tilegne sig viden. Det helt unikke er, at vores lærere kan aflæse på elevernes kropssprog, hvilke problemer de er løbet ind i og ikke mindst vide, hvad man skal gøre for at afhjælpe problemet.

Læs mere om studiemetoden her

På siden ”Vores lærere” kan du se hvilke lærere, der er tilknyttet de enkelte afdelinger.

​Se et udpluk af vores succeshistorier

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.

​Professionel studiehjælp i Jylland

​Har du brug for lektiehjælp, matematikhjælp, har du læse- eller staveproblemer, indlæringsvanskeligheder, eller skal du have hjælp til andre sprog som engelsk eller tysk?

Så kan du finde professionel lektiehjælp og privatundervisning i en af vores 4 afdelinger i Jylland: