10 tips til at hjælpe dit barn med matematiklektierne

Her er 10 hjælpsomme tips til at guide dit barn:

1: Gennemgå instruktionerne med dit barn, og find ud af hvilke dele af opgaven hun forstår og hvilke dele hun ikke forstår.

2: Du kan opfordre dit barn til at finde en matematikmakker fra klassen, som han kan ringe til, hvis han ikke helt forstod dagens lektion, eller er usikker omkring, hvad opgaven går ud på. Så kan de støtte hinanden, og bliver bedre til at tage ansvar for sin egen og makkerens læring.

3: Spørg dit barn, hvordan hun synes at opgaven skal gribes an.

4: Spørg ham, om han kan finde information i sine noter eller i matematikbogen, der kan hjælpe med at løse opgaven. Måske har de gennemgået en lignende opgave i klassen.

5: Foreslå dit barn at tegne en tegning, eller model, for at forklare, hvad hans tanker omkring opgaven er. Dette gør det mere håndgribeligt for barnet.

6: Stil ledende spørgsmål i takt med at dit barn kommer videre i processen, som f.eks.: ”Hvad skal du så lave nu?”, ”Er det et acceptabelt svar?”, ”Har du besvaret opgavespørgsmålet?”, ”Er der en anden måde, du kan løse problemet på?” o.lign.

7: Hvis dit barn har problemer med mængden af lektier, eller har ekstra svært ved at forstå det emne, de arbejder med for tiden, så spørg læreren om hjælp. Måske kan hun anbefale alternative metoder eller materiale.

8: Husk at modstå den fristelse det er, at lave dit barns lektier for hende – det lærer hun ikke af.

9: Den største påvirkning, når det kommer til et barns holdning til matematik, er forælderens holdning til matematik. Selvom det ikke er dit yndlingsfag, er det stadigvæk en god idé at vise interesse for matematikken og at nævne nogle af de mange måder, man bruger matematik i hverdagen. Forklar dit barn, at alle voksne er matematikere, for vi bruger procenter, plus/minus o.lign. dagligt.

10: Kontakt Study House, hvor vi også kan hjælpe dit barn med matematik, og alle andre fag han har problemer med. 

Book en gratis konsultation!

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.