Thea læser - et takkebrev fra Randers


Inden Thea startede på læsekursus, læste vi ofte med hende, men vi følte at den faglige udvikling var gået lidt i stå og vi manglede de sidste redskaber til at hjælpe hende med at ”knække læsekoden”.

På kurset brugte underviseren tid på at finde frem til hvad niveau Thea rent fagligt lå på, for at kunne udfylde de huller hun havde i sin læsning og stavning og løfte hende op på et højere læse niveau.

Underviserne brugte en pædagogisk og anerkendende tilgang, for at få Thea til at opnå læringsudbyttet. De brugte rosende ord og belønninger i form af flotte og farverige klistermærker. Thea blev hurtigt meget glad for at komme der.

Under kursus forløbet mærkede vi hurtigt fremgang. Thea fik lettere ved at læse rent og stave sig igennem længere ord. Hun fik mere mod på at læse højt og glædede sig til at komme i skole, for at vise hvad hun havde lært.

Derudover følte vi at Thea havde mere energi når hun kom hjem efter en lang skole dag, måske fordi hun nu skulle bruge færre kræfter på at følge med i undervisningen efter hun var kommet op på et højre fagligt niveau.

Theas klasselærer lavede en læsetest på Thea som vidste at hun havde rykket sig op på et højere læseniveau.

Vi er meget glade for at have fået undervisning gennem Study House, det har gjort en forskel for Thea, og resten af familien. Selv om jeg er overbevidst om at det aldrig er for sent at lære, er jeg glad for at vi tidligt har sat ind og gennem Study House har fået hjælp til at give vores barn en god start på skole livet.

- Familien fra Randers

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.