Frederik har helt styr på matematikken

For et års tids siden kontaktede Frederik og hans forældre Study House i Aalborg. Han vidste han skulle blive bedre til matematik, så han på længere sigt havde bedre mulighed for at komme ind på sin drømmeuddannelse.

Frederik var motiveret til at regne og hans engagement har båret frugt. Dette afspejles tydeligt i hans flotte karaktere i matematikafleveringerne fra skolen.

Frederik har flittigt deltaget i undervisningen hos Study House, to timer om ugen. På kun et år har Frederik klaret både Blåt Regnekursus, Rødt Regnekursus samt det afsluttende Orange Regnekursus. Dette betyder Frederik fagligt har rykket mange klassetrin på kun et år, og føler sig nu klar til både terminsprøverne her i december samt afgangseksamen han har til sommer.

Frederik har følt at matematikken er gået fra at være et svært fag, til nu at være rigtig let. Dette betyder han er blevet glad for faget, og har lært rigtig meget på kort tid.
Study House ønsker Frederik alt held og lykke fremover.

Vil du også have hjælp til at blive bedre til matematik, ligesom Frederik – så kontakt Study House. Vi står klar til at hjælpe. Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.