Trefoldig læseglæde i Study House

Her ser du Ida, Oscar og Jannick. De er søskende, og er i fuld gang med Grønt Læsekursus i Århus.

De har hver især mærket fremgang og læseglæde lige fra dag ét.

Jannick fortæller, hvordan de havde tema om vokaler og konsonanter i skolen dagen efter hans første time i Study House. Hvis læreren havde spurgt Jannick to dage tidligere, havde han været meget usikker på, hvordan man kender en konsonant fra en vokal. Men han var glad og stolt af at kunne fortælle, at han var den eneste i klassen, der med sikkerhed kunne udpege alle vokaler, og forklare, hvordan de er anderledes fra konsonanter. Dén slags selvtillidsboost er guld værd for en skoledreng!

Oscar var en smule beklemt ved tanken om ekstra skole – der er jo arbejde nok i forvejen i hans egen skole! Men når nu de to andre skulle afsted, kunne det være en chance værd… To uger senere fortæller Oscar, at det er blevet meget sjovere at gå i skole. De har en smiley-ordning i Oscars klasse, hvor godt arbejde bliver belønnet med glade smileys. Siden han begyndte i Study House, har han næsten kun fået flere af de glade smileys, fortæller han stolt over en kop kakao.

Ida synes også, at det er blevet sjovere og lettere at følge med i skolen, men den har dog visse mangler i forhold til Study House: her bliver hun hørt, hver gang hun markerer, og får præcis den undervisning, der passer til hendes niveau. Og så er Ida vild med at illustrere bogstaver og begreber i modellervoks. Det gør læringen mere levende at få lov til lidt kreativitet ved siden af bøgerne, og Ida erklærer, at det er sjovere at være i Study House end i nogen anden skole.

De tre søskende er ikke i tvivl om, at de kan bruge det de lærer i Study House i deres egen skole. Når man ser begreber fra forskellige vinkler, og lærer på to forskellige måder, og– folkeskolens metode, og vores metode – bliver man langt mere sikker i stoffet.

Som lærer er det fantastisk at se fremgang og studieglæde fra dag ét – det gør jobbet til verdens bedste! Ida, Oscar og Jannick er stjerneeksempler på, at selv to timer om ugen kan gøre en verden til forskel.

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.