Sommerskole i Aalborg

Hos Study Houses deling i Aalborg er der fuld gang i sommerskolen. Nogle af de elever der gerne vil lære i deres sommerferie, er Alexander og Freja som du kan se på billedet nedenfor. De to elever vil begge gerne blive bedre til at læse og arbejder derfor i FEGU’s læsekurser. Freja arbejder med Grønt læsekursus hvor hun bl.a. arbejder med at skelne vokaler og konsonanter samt hvordan man deler ord på en nem måde. Hun lærer også om at bogstaverne har mange forskellige lyde, ”-e” kan fx sige ØH og ”-er” kan sige ÅR. Gennem sommerskolen har hun arbejdet flittigt og er nu kommet til den sidste og 3. bog i Grønt læsekursus, hvilket betyder hun snart kan arbejde videre i Blåt læsekursus.

Alexander ville også gerne blive bedre til at læse, og begyndte med at arbejde i Rødt læsekursus.

Her har han gennemgået vokalfamilierne, og om hvornår vokalerne skifter lyd til en anden vokallyd. Rødt læsekursus klarede Alexander så hurtigt i sommerskolen, at han også begyndte på den sidste del af læsekurserne, Orange læsekursus. Her har han bl.a. arbejdet med sammensatte ord og fremmedord, der ikke altid er lydrette. Han kan tydeligt mærke hvordan arbejdet med læsekurserne har gjort ham til en bedre læser. Både Rødt og Orange læsekursus gennemførte Alexander på rekord tid - derfor smiler han så glad. Det er velfortjent!

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.