Sommerskolen er en succes, og Sofie Marie har bestået Grønt Læsekursus på kun en uge!

I sommerskolen hos Study House er der flere elever, der gerne vil blive bedre til at læse. Eleverne har modtaget undervisning på små hold, og har nydt undervisningen. Tiden går hurtig når man lærer på en sjov og anderledes måde.

”Er tiden allerede gået?”, sådan sagde alle eleverne når dagens undervisning var slut.
Alle eleverne har kunnet mærke at undervisningen hos Study House har været effektiv og lærerig, og syntes at det var en fornøjelse at komme til undervisning hver gang. Udover at lære at læse, har eleverne nemlig også fået nye venner. Når man hygger sig er det positivt at være i skole om sommeren.

Eleverne var triste over at sommerskolen, for denne omgang, allerede var slut, de har nydt at deltage og blive bedre til at læse.

Sofie Marie er en af de elever der har deltaget i året sommerskole. Hun har arbejdet med Grønt Læsekursus, hvor der både er arbejdet med konsonanter og vokaler, deres forskellige lyde samt at oplede ord. Efter kun en uge i sommerskolen kan Sofie Marie velfortjent være stolt. Hun har klaret Grønt Læsekursus på rekordtid, kun én uge og så kunne Sofie Marie få et diplom med hjem. Hun føler sig helt klar til at begynde i 6. klasse efter sommerferien, hun er nemlig blevet mere sikker i at læse.

Sommerskolen hos Study House i Aalborg har i år været så stor en succes med mange tilmeldte, at afdelingen også holder åbent senere på sommeren, og vil være klar til at modtage elever i både uge 30 og 32. Læs mere her på hjemmesiden om vores sommerskole, og hvordan vi kan hjælpe dit barn. 

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.