Ordblinde Emma har lært at læse!

Emma var blevet erklæret ordblind, men ville gerne lære at læse. Emma og hendes forældre kontaktede derfor Study House/FEGU Aalborg for ca. 8 måneder siden.
Ved første konsultation testede lederen, Ingelise, Emma til at være på det næstlaveste niveau og Emma startede på FEGU’s ”Grønne Læsekursus”.
Efterfølgende har Emma arbejdet meget intenst med at blive bedre til at læse, og har netop bestået det sidste læsekursus, ”Orange Læsekursus.”

I ”Orange Læsekursus” har Emma arbejdet meget med tryk på ordene, sammensatte ord og fremmedord i det danske sprog.
Både Ingelise og Emma selv har kunnet mærke, hvordan læsningen går meget bedre, og også hurtigere.


Hos Study House/FEGU tror vi på alle kan lære, og Emma er ingen udtagelse. Hun er gået fra at være ”ordblind” til nu at kunne læse - det er fantastisk!

Emma har nydt sin tid hos Study House, men selvom hun har afsluttet det sidste læsekursus, er det ikke det sidste gang, hun vil komme til undervisning. Emma har besluttet, at hun fortsat gerne vil arbejde med stavning og grammatik, men også matematik. Undervisning i FEGUs grammatik-, stave- og regnekurser er derfor næste skridt for Emma.

Læs mere om læsekurserne og deres opbygning, samt hvordan vi kan hjælpe netop dig, her på hjemmesiden. 


Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.