Frederik regner sig til diplom i Aalborg

Hos Study House i Aalborg har eleverne travlt med både læse- og regnekurser. Tallene og matematikken kan drille, ligesom bogstaver. På billedet ser du Frederik, der netop har afsluttet ”Blåt Regnekursus”. 


”Det har været godt. Jeg har lært en masse og det var nogle sjove opgaver” - sagde Frederik, da han fik et diplom på sin flotte indsats.
I ”Blå Regnekursus” har Frederik arbejdet med gange og dividere samt at måle og udregne både omkreds og arealet af figurer. Frederik er allerede i fuld gang med ”Rødt Regnekursus” hvor han bl.a. skal arbejde med brøker, at forlænge og forkorte brøker samt regne med dem. Han skal også lære om decimaltal, grafer og geometriske begreber. Frederik glæder sig hver gang til at komme til undervisning, og det er den helt rette indstilling til at lære!

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med matematikken her på vores hjemmeside. 

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.