Dejlige succeshistorier

​Dejlige succeshistorier


Tobias' mor, Læsekurserne:

"Jeg kan rigtig godt lide den måde I 'fangede' Tobias på. Den læringsstil I bruger, rammer lige ind i det, han havde brug for. Derfor gik det jo også så hurtigt med at lære at læse."


Victor Møller, Læsekurserne:

​”Jeg har ved hjælp af Study House lært at læse ved hjælp af læseregler, så har jeg lært at u ikke altid siger u men også kan sige å.... og andre bogstaver der også kan drille ved at de ikke siger deres oprindelige lyd og selvfølgelig også stumme bogstaver. Mange tak, Annette ”
​- Hilsen Victor MøllerBjørk, Læsekurserne

​”Jeg har lært om hvordan man laver punktum, komma og store og små bogstaver. Jeg er blevet meget bedre til at læse, end jeg var før. Det er sjovt at komme her, og det er let at lære her. ” - BjørkEmma, Læsekurserne

​​

"Jeg har fået min første sejr i rigtig lang tid. Endelig har jeg fået gjort noget færdigt, og det er jeg rigtig glad for. Jeg er også blevet meget bedre til at stave og gå i gang med skolen, og er ikke så bange for at gå i gang med ting og skrive."
- ​EmmaElev i engelskkurserne, Horsens

​”Jeg har ved hjælp af Study House fået troen tilbage om, at kunne skrive og læse engelsk. Jeg har lært, at det engelske sprog har rigtig mange forskellige lyde. Jeg er så glad for, at have gået her inde.

Mange tak :)"Kurt Ebbe Knudsen, far til Christina på 9 år

​"Min datter Christina begyndte i Study House i sommeren 2010. Hun var bagefter i skolen hun gik i og det var en desperat søgning på internettet, der resulterede i kontakten til Study House. Efter at have gået i Study House i kort tid, skete en kraftig forbedring, hvor Christina hurtigt, selvstændigt kunne læse og forstå tekster. I dag februar 2011 er Christinas læsefærdigheder fuldt på højde med tilsvarende klassekammerater.

Study House har både de rigtige indlæringsmetoder og en tilgang til børn, som giver tryghed og glæde ved læring. De støtter aspekter som selvtillid, selvværd og motivation. De menneskelige egenskaber hos lærerne er høje, hvilket især bygger på en positiv tilgang til andre mennesker og forståelse for børns forskelligheder.

Jeg kan kun anbefale andre børn med indlæringsvanskeligheder at kontakte Study House. Resultaterne for os har været enestående og har hjulpet min datter igennem en svær periode, hvor hendes usikkerhed voksede i takt med mangel på succes. I dag er det modsat. Hun vokser hver dag med hendes succes’er, som jeg skylder stor tak til Study House for."


Martin, Læsekurserne og Grammatikkurset

​"Det er en sjov måde at lære dansk, og jeg er blevet bedre til at læse og stave, og sige ords betydning. Jeg kan bruge det til diktater og højtlæsning."Rasmus, Læsekurserne

​"Jeg har lært at stave og skrive bedre. Jeg kan følge bedre med i klassen."


​Christina, Lær at Lære-kurset

"​Jeg har lært at læse, at studere og at slå op i en ordbog. Jeg har lært om de 3 studiebarrierer. Jeg er glad for at lære!!"


Annette Nielsen, mor til Christoffer

"Christoffer har gennem de sidste cirka 6 måneder fået undervisning hos Study House.

Christoffer har tidligere været meget frustreret over sine læsevanskeligheder, da det har givet problemer i mange andre fag, ikke kun i dansk.

På læsekurset startede han der, hvor han var fagligt, hvilket i sig selv har givet ham store succes-oplevelser. Der er indlagt små prøver (eksaminer), som han er helt vild med, da det er noget, han kan magte. Vi oplever, at Christoffer har fået mere selvtillid, og han beskriver selv, at han kan mærke stor fremgang i forhold til hans klassekammerater i specialklassen i folkeskolen.

Miljøet hos Study House er et kapitel for sig: Christoffer siger, der er så rart at være, der er ro og overskud, han oplever faktisk at have mere energi efter de 2 timers undervisning. I skolen er han ellers normalt fuldstændig tappet for energi, da han bruger så mange ekstra ressourcer for at følge med. I Study House er det omvendt.

En eftermiddag, hvor han var meget træt efter en træls skoledag, og faktisk ikke havde energi til mere undervisning, afleverede jeg ham med dårlig samvittighed i Study House. Jeg tænkte godt nok, er det rimeligt, at han skal knokle endnu to timer? Da jeg efterfølgende hentede ham, sad han superkoncentreret og lavede stavelser, hvilket han har meget svært ved, men han ville lige være færdig. Sikke en glad dreng jeg fik med hjem: han havde bestået sin eksamen, og nu var der ingen, der kunne ødelægge hans gode humør, sagde han!

Christoffer har flere gange givet udtryk for, at denne undervisningsform, hvor man sidder skiftevis og lytter/læser, ville han ønske, at de kunne bruge i folkeskolen, da det giver mulighed for at koncentrere sig (individuel fordybelse)."Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.