Frederiks succes i Aalborg


Hos Study House elsker vi, når eleverne klarer sig godt. I Aalborg-afdelingen har vi en rigtig sej elev, Frederik, som arbejder med regnekurserne sammen med sin lærer, Susanne. Frederik ønskede at blive bedre til matematik og til klokken, og opsøgte derfor Study House for ca. to måneder siden. På denne korte tid er Frederik blevet mere glad for faget matematik, og når han arbejder, i sit eget tempo, med FEGU’s regnekurser, føler han ikke at matematikken er svær. Frederik startede i det Blå Regnekursus, og har på blot få undervisningsgange lært alle tabellerne, at gange med både et- og tocifrede tal, samt at dividere med og uden rest. Udover at arbejde med det Blå Regnekursus har Frederik, sammen med sin lærer Susanne, også lært klokken. Som Frederik selv udtaler, så skal man kunne sine tabeller for at kunne gange, dividere, klokken og alt andet matematik. Det er den helt rette indstilling! 

Men det er ikke kun Frederik, der har kunnet mærke en forskel på kun de to måneder han har arbejdet ekstra meget med matematikken og FEGU’s regnekurser. Frederiks mor har også lært noget, for man bliver aldrig for gammel til at lære. Det er FEGU’s motto - alle kan lære.
Allerede efter to undervisningsgange var Frederik så sej til at gange, at hans mor meget gerne ville have Frederik til at vise hende, hvordan man gjorde. Når man lærer fra sig, lærer man også selv, og det kunne Frederik mærke. Se hvordan han smiler; han er en rigtig sej elev!

Læs mere om de forskellige regnekurser her på hjemmesiden og kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at blive bedre til matematik. Alle kan lære!


Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.