Weekend-varmer

I Study House/FEGU Aalborg-afdelingen oplever vi succeshistorier. Vores seje elev, Laura, har gennemført både læsekurserne og alle dele af engelskkurset på rekordtid. Laura har elsket at komme til undervisningen hver gang. For hende har det været vigtigt at lære noget, men undervisningen skal også være hyggelig og sjov. 

Laura har arbejdet intensivt med engelskkurserne i det sidste stykke tid. Det har øget hendes selvsikkerhed i sproget, og hun synes, det er fedt! Når Laura taler engelsk med veninderne, kan hun helt sikkert mærke, at kurserne har hjulpet hende godt på vej.
I engelskkursets 10. del har Laura øvet sig ekstra meget på de små ords mange betydninger. Hvilke ord og betegnelser der anvendes, når man er ude at rejse, og hvordan man slår ord op i ordbogen. Når man slår op i ordbogen, øves både ordenes betydninger og udtalelser samt anvendelse i en sætning.

Når man skal lære noget nyt, kan det tage tid, og det er fristende at give op, når tingene driller. Med den rette indstilling og den rette metode til at lære kan man komme langt, præcis som vores seje elev Laura. Alle kan lære – det gælder både børn såvel som voksne.

Du kan også blive ligeså sej som Laura til både læsning, stavning og til engelsk. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig eller dit barn, her på hjemmesiden. Udover læse- og engelskkurser tilbyder vi også privat lektiehjælp i alle skolefag, samt regne-, tysk- og stavekurser. Vores erfarne og dygtige undervisere rundt omkring i afdelingerne glæder sig til at høre fra dig!Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.