Fra Blåt til Rødt

I Århus har Tobias lige afsluttet det Blå Læsekursus, hvor han bl.a. har lært om stumme bogstaver og dobbeltkonsonanter. 


Nu er han i gang med det Røde Læsekursus, hvor han bl.a. lærer om de mange forskellige lyde, de danske vokaler kan sige.

Når man lærer intensivt, kan det være svært at sætte ord på sin fremgang, men Tobias kan godt mærke, at han er blevet bedre til at læse. Det, han lægger mest mærke til, er at han kan læse længere ord hurtigere end før, og at det generelt er blevet lettere at læse en tekst. Desuden synes han, at han er blevet mere tålmodig. Tobias giver sig selv tid til at læse ordene og nå frem til det rigtige resultat. Tålmodighed er et nøgleord, når man skal lære nyt. Det er fristende at give op, når ting driller, men med den rette indstilling kan man lære, lige hvad man vil. Dette gælder for børn såvel som voksne, og det er Tobias et fremragende eksempel på.

Har du eller dit barn brug for en succesoplevelse som Tobias’? Kontakt Study House, og lad os hjælpe med at gøre det sjovt at lære!     Book en gratis konsultation!

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.