​Matematikundervisning hos en kompetent lærer

Hos Study House /FEGU vil vi gerne tilbyde dig eller dit barn bedst mulig matematikundervisning. Alle kan lære, og vi vil gerne hjælpe dig med at blive bedre til matematik! 

Vores matematikundervisning er mere end bare lektiehjælp. I den indledende samtale med eleven vurderer vi hvilke faglige matematiske emner, den enkelte elev burde kunne på nuværende klassetrin. Herefter arbejdes der intensivt med matematikken for at få styr på de emner, som eleven ikke mestrer. Vi har stor fokus på at ”lappe de matematiske huller”, én ting ad gangen, i den rigtige rækkefølge.

Med Christian Aagaards regnekurser tilbyder vi privat matematikundervisning, hvor eleven først arbejder med generel talforståelse, herunder de fire regnearter: plus, minus, gange og dividere samt tabellerne.

Herefter bygges der videre på den faglige forståelse i arbejdet med geometri, brøker, decimaltal, procentregning, ligninger og bogstavregning.​

Ved at tage én ting ad gangen og virkelig få hver ting godt forstået, bliver eleven hurtigt dygtig og selvsikker - og klar til eksamen, når den tid kommer.

Ekstra undervisning kan give store fremskridt hurtigt

Matematik kan virke svært, og nogle emner sværere end andre. Vi vil gerne tilbyde matematikundervisning til netop de emner, du eller dit barn finder svære. Vores erfaring er, at alle kan lære matematik, hvis det foregår med ordentlig privatundervisning, trin for trin og i et tempo, som passer til den enkelte elev. Vi lægger ligeledes vægt på en tryg atmosfære og at eleven har det sjovt, og oplever succes undervejs. Derfor ser vi stort set altid, at eleven efter kort tid opdager, at det slet ikke er så svært endda.

Vi vurderer, at det bedste resultat med matematikundervisning opnås med 1-2 timer om ugen på vores små hold med 2-3 elever per lærer, eller enetimer, hvis det skønnes, at den enkelte elev vil få mest ud af det. Undervisningen ligger som udgangspunk om eftermiddagen på hverdage fra kl. 13-18.

Vi er et supplement til den skole du går på

​Det vil sige du ikke kan gå op til eksamener hos os, men vi kan hjælpe dig med at blive klar til dine eksamener på din skole.​

Book en gratis konsultation!

Er du interesseret i matematikundervisning for dig eller dit barn, skal du ikke tøve med at kontakte os for at høre mere. Uanset om du bor i Aarhus, Aalborg eller et helt tredje sted, kan vi hjælpe dig med et kursus, der passer dig.

Ring til os allerede i dag på telefon 41 67 57 93 / 30 20 08 87 eller send os en mail på bello@studyhouse.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

​Lilla Regnekursus

På det Lilla Regnekursus lærer du alle tallene og at regne plus og minus. Med god matematikhjælp lærer du at regne lynhurtigt og uden at bruge fingrene. Du lærer også at skrive pænt og holde god orden i regnehæftet.

Grønt Regnekursus

På det Grønne Regnekursus fortsætter vores matematikhjælp, hvor du lærer at regne plus og minus. Når du er færdig med det Grønne Regnekursus, kan du uden besvær regne ethvert plusstykke og minusstykke.

​Blåt Regnekursus

Det Blå Regnekursus består af 10 dele, hvor du med matematikhjælp på en nem og gradvis måde lærer alt om at gange og dividere. Du lærer også at måle og udregne omkredsen og arealet af figurer.

​Rødt Regnekursus

Matematikhjælp på det Røde Regnekursus lærer eleverne om brøkdele, tæller og nævner, forlænge og forkorte, ægte og uægte brøk. Du får lærer om decimaltal, om koordinatsystemer og grafer. Herunder arbejdes der med geometribegreberne; vinkler, arealer og trekanter.

​Orange regnekursus

Orange Regnekursus omhandler: store tal (millioner, milliarder), afrunding, procent, regning med brøker (avanceret), Pythagoras, regning med negative tal, algebra, ligninger, funktioner, måleenheder (længde-, flade- og rumenheder) og deres anvendelse, forholdsregning m.m. Undervisningen afsluttes med prøver i færdighedsregning og problemregning for 9. klasse.

Book en gratis konsultation!

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.