​Study House Hadsund/Mariager Fjord

​Jeg er uddannet folkeskolelærer og har primært undervist i dansk og ​engelsk. Jeg brænder for at hjælpe de børn/unge, som, af den ene eller anden årsag, skal kæmpe ekstra for at kunne følge med i skolen. ​Jeg tror på, at det er vigtigt, at vi som lærere får barnet/den unge til at ​tro på sig selv ved bl.a. at støtte dem i at finde eget ​indlæringstempo.

Jeg har efterhånden hjulpet en del børn/unge med at få styr på ​læsningen, og jeg synes, det er fantastisk, at der er så mange forældre, som i ​den grad støtter op omkring deres børns læring.

​Der er generelt ikke noget bedre for mig end at se et menneske ​vokse og få troen og modet til at ville lære for egen vindings skyld. Ikke fordi mor, far eller læreren i skolen ønsker det.

​Sommerskole​

Læsekursus for børn og unge i i Ø.Hurup

uge 27-28-32

Læsekursus tilbydes børn og unge, der har svært ved læsningen eller har brug ​for et læseløft.

​Der tages udgangspunkt i det enkelte barns niveau og indlæringstempo, og vi ​lægger meget vægt på, at barnet/den unge får opbygget tillid til læreren, da ​dette skaber de bedste forudsætninger for indlæring.

​Vores hold er små, maks. 3 elever per lærer.

​Vi tilbyder en gratis og uforpligtende samtale med børn og forældre, hvor vi ​fortæller om, hvordan ugen forløber, og hvor vi tester barnets/den unges ​læseniveau.

​Du er selvfølgelig meget velkommen til at ringe til os, hvis du har yderligere ​spørgsmål på 41 97 74 78.

Praktisk info

Et læsekursus hos os løber over tre til fire dage med mellem 3 og fire timer om dagen, men vi er​fleksible, hvis barnet/den unge f.eks. kan klare flere eller færre timer.​Kurset afsluttes med evalueringssamtaler med forældrene.

Pris 200 kr. time

50 kr. til ​frugt og frokost pr. dag.

​Merete Brændstrup

​​

  • Læsekursus
  • Sommerskole

Mobil: 41 97 74 78

Hadsund/Mariagerfjord

​Study House i Hadsund/Mariagerfjord

​Hedegårdevej 12, Ø. Hurup

9560 Hadsund

Merete Brændstrup

​Telefon: 41 97 74 78

E-mail: megroes@gmail.com

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.