Følg os på Facebook:

​Study House Hadsund/Mariagerfjord

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Find lektiehjælp i disse byer:

​Hej,

Jeg hedder Fabienne og underviser nu i dansk, engelsk, tysk, fransk og matematik i mit hyggelige hjem på Lystrupvej 9 ved Hadsund og Mariager Fjord.

Study House tilbyder såvel "almindelig" lektiehjælp som vores egne kurser med vores helt egne materialer udarbejdet af skolelærer og forfatter Christian Aagaard. Aagaard bruger ligesom vores gode kollegaer fra Tryllehuset nogle meget grundlæggende principper og redskaber som gør vores læse- og staveundervisning så succesfuld.

Du er velkommen til at ringe til os på 41 67 57 93 eller sende en mail til bello@studyhouse.dk for evt. spørgsmål og for at aftale en gratis og uforpligtende konsultation.​

Fabienne Bommer

  • ​Dansk
  • Engelsk
  • Fransk
  • Tysk

​Mobil: 41 67 57 93​​​

Hadsund/Mariagerfjord

Fabienne Bommer

  • ​Dansk
  • Engelsk
  • Fransk
  • Tysk

​Mobil: 41 67 57 93​​​

​Study House i Hadsund/Mariagerfjord

Lystrupvej 9, 9560 Hadsund

Fabienne Bommer

​Telefon: 41 67 57 93

E-mail: bello@studyhouse.dk

Study House - Hadsund
Lystrupvej 9

9560 Hadsund

​Se et udpluk af vores succeshistorier

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.

​Professionel studiehjælp i Jylland

​Har du brug for lektiehjælp, matematikhjælp, har du læse- eller staveproblemer, indlæringsvanskeligheder, eller skal du have hjælp til andre sprog som engelsk eller tysk?

Så kan du finde professionel lektiehjælp og privatundervisning i en af vores 4 afdelinger i Jylland: