Følg os på Facebook:

​Study House Aalborg

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Find lektiehjælp i disse byer:

​Hej,

Velkommen til vores succesfulde Study House FEGU Aalborg afdeling, der nu er beliggende i midtbyen på Kjellerupsgade 5, tæt på Nordkraft.

Ud over lektiehjælp i alle skolefag underviser vi i vore meget succesfulde FEGU læse-, stave- og grammatikkurser udarbejdet af den garvede skolelærer og forfatter Christian Aagaard. Aagaard bruger ligesom vores gode kollegaer fra Tryllehuset nogle meget grundlæggende principper og redskaber som gør vores læse- og staveundervisning så succesfuld.


​Study House / FEGU har eksisteret i snart 30 år og har hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i skolen. Sidenhen er der åbnet mange afdelinger rundt omkring i landet, også i Aalborg. Vi vil gerne hjælpe dig!

Bello

  • Dansk
  • Engelsk
  • Tysk

​Mobil: 41 67 57 93​

Aalborg ​

Bello

  • Dansk
  • Engelsk
  • Tysk

​Mobil: 41 67 57 93​

​Study House i Aalborg

Kjellerupsgade 5, 9000 Aalborg

​Telefon: 41 67 57 93

E-mail: bello@studyhouse.dk

Study House - Aalborg
Kjellerupsgade 5

9000 Aalborg

​Se et udpluk af vores succeshistorier

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.

​Professionel studiehjælp i Jylland

​Har du brug for lektiehjælp, matematikhjælp, har du læse- eller staveproblemer, indlæringsvanskeligheder, eller skal du have hjælp til andre sprog som engelsk eller tysk?

Så kan du finde professionel lektiehjælp og privatundervisning i en af vores 4 afdelinger i Jylland: