​Study House / FEGU Aalborg

​Hej,

Velkommen til vores succesfulde Study House FEGU Aalborg afdeling, der nu er beliggende i midtbyen på Kjellerupsgade 5, tæt på Nordkraft.

Ud over lektiehjælp i alle skolefag underviser vi i vore meget succesfulde FEGU læse-, stave- og grammatikkurser udarbejdet af den garvede skolelærer og forfatter Christian Aagaard. Aagaard bruger nogle meget grundlæggende principper og redskaber som gør vores læse- og staveundervisning så succesfuld.


​Study House / FEGU har eksisteret i snart 30 år og har hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i skolen. Sidenhen er der åbnet mange afdelinger rundt omkring i landet, også i Aalborg. Vi vil gerne hjælpe dig!

Merete

  • Læsekurser
  • Dansk
  • Engelsk

​Mobil: 41 97 74 78​

Aalborg ​

​Study House / FEGU i Aalborg

Søndergade 62, 9000 Aalborg

Book en gratis konsultation!

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.