Matematik​

​Hos Study House ved vi, hvor vigtig matematikken er i gymnasiet og på HF, da den ofte er grundlag for at kunne søge ind på de videregående uddannelser. ​Det betyder dog ikke, at matematikken altid er lige nem - men i Study House har vi mange års erfaring med at gøre matematik let forståeligt, uanset udgangspunkt. 

Vi tilbyder matematikundervisning og lektiehjælp med fokus på at få styr på alt fra trigonometri (trekantsberegninger), funktioner og differentialregning til logaritme-regneregler, integralregning og differentialligninger!

​I Aarhus har vi "Matematik-eksperten" Martin, som gør selv de sværeste matematiske emner let forståelige gennem dagligdags eksempler.

Matematikhjælp på A-, B- og C-niveau

Vi gør både A-, B- og C-niveau til forståelige og overskuelige eksamensfag, og du bliver fortrolig med alle emner og opgavetyper, så det bliver nemt at følge med i undervisningen og lave afleveringer og projektopgaver.

Uanset om du arbejder hen mod en skriftlig eller mundtlig eksamen eller bare kæmper med de ugentlige afleveringer, så finder vi både de tidligere ”huller” og får styr på de emner, du er i gang med nu.

Undervisningen foregår som enetimer om eftermiddagen (og der er også mulighed for timer formiddag, aften og weekend hvis det passer ind i dit skema), eller evt. kan 2-3 venner lave et lille "hold".

Vi er et supplement til den skole du går på.

Det vil sige du ikke kan gå op til eksamener hos os, men vi kan hjælpe dig med at blive klar til dine eksamener på din skole.​

​Book en gratis konsultation og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig!

Book en gratis konsultation!

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.