Følg os på Facebook:

​Andre sprog og AP

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Find lektiehjælp i disse byer:

Her hos Study House kan vi hjælpe dig med at blive bedre til tysk, fransk, samt Almen Sprogforståelse (AP).

Vi underviser i tysk og fransk på højniveau​, og har god erfaring med at føre elever til eksamen. 

Desuden kan vores grammatikkurser hjælpe dig til en bedre forståelse af AP, ligesom vi kan arbejde med syntaks, morfologi, sætningsanalyse og med grammatikkens latinske begreber.

Du vil hurtigt føle dig bedre hjemme sprogligt og få en bedre forståelse af grammatik, en bedre udtale og et større og mere flydende ordforråd. Vores eksamensforberedende kurser kan knække sprogets kode og gøre det til en leg at lære et nyt fremmedsprog!

​Hej, jeg hedder Klaus ”Bello” Bellmann. Jeg er tysker og uddannet tysklærer. Jeg har stor erfaring med at undervise såvel unge som voksne i tysk. Desuden har jeg god erfaring med at forberede elever til tyske eksamener, optagelsesprøver og jobsamtaler.

​Se et udpluk af vores succeshistorier

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.

​Professionel studiehjælp i Jylland

​Har du brug for lektiehjælp, matematikhjælp, har du læse- eller staveproblemer, indlæringsvanskeligheder, eller skal du have hjælp til andre sprog som engelsk eller tysk?

Så kan du finde professionel lektiehjælp og privatundervisning i en af vores 4 afdelinger i Jylland: