Tysk og fransk - Undervisning på alle niveauer

​Her hos Study House kan vi hjælpe dig med at blive bedre til bl.a. tysk og fransk.

Både vores fransk- og tysklærere har deres sprog som modersmål. Begge undervisere har haft mange elever til eksamen med gode resultater og er klar til at hjælpe dig med at blive dygtigere til sproget.

Du vil hurtigt føle dig bedre hjemme sprogligt og få en bedre forståelse af grammatik, en bedre udtale og et større og mere flydende ordforråd. Vores eksamensforberedende undervisning kan knække sprogets kode og gøre det til en leg at lære et nyt fremmedsprog!

Book en gratis konsultation og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig!

Jeg hedder Klaus ”Bello” Bellmann. Jeg er tysker og uddannet tysklærer. Jeg har stor erfaring med at undervise såvel unge som voksne i tysk. Desuden har jeg god erfaring med at forberede elever til tyske eksamener, optagelsesprøver og jobsamtaler.​

Book en gratis konsultation!

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.