Følg os på Facebook:

​Prøver og store opgaver

Nu nærmer diverse terminsprøver og større opgaver sig. Ligesom vi også kan hjælpe dig med de almindelige opgaver og afleveringer, tilbyder vi også hjælp til større opgaver eller forberedelse op til terminsprøver.

Her kan vi hjælpe dig med det faglige, hvis du har et bestemt prøvefag, som du synes, er svært. Vi kan også hjælpe dig med selve oplæsningen til prøven og hjælpe dig knække koden til de enkelte eksamensopgaver.

​Har du en større opgave, som du ikke kan overskue eller komme i gang med, kan vi også hjælpe dig med at strukturere hhv. research- og skriveprocessen i de større skriftlige opgaver eller bare hjælpe dig ordentligt i gang. 

Kontakt din lokale Study House-afdeling, og hør, hvad vi har at tilbyde netop dig.

​Se et udpluk af vores succeshistorier

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.

​Professionel studiehjælp i Jylland

​Har du brug for lektiehjælp, matematikhjælp, har du læse- eller staveproblemer, indlæringsvanskeligheder, eller skal du have hjælp til andre sprog som engelsk eller tysk?

Så kan du finde professionel lektiehjælp og privatundervisning i en af vores 4 afdelinger i Jylland: