​Naturfag

Natur/teknologi hed tidligere natur/teknik i folkeskolens 1.-6. klasse. Uanset fagets navn kan faget være svært. Det er ikke altid lige nemt at huske dyr og planters mange navne, hvordan man ser forskel på de forskellige fisk, eller hvad de forskellige hovedstæder hedder rundt omkring i verden. Hos Study House /FEGU vil vi gerne hjælpe dit barn med lektiehjælp til faget og sikre, at eleven får tilegnet sig en faglighed som et godt grundlag for de fremtidige fag fysik/kemi, biologi og geografi.

I folkeskolens 7.-10. klasse er naturfag en samlet betegnelse for de individuelle fag fysik, kemi, biologi og geografi.

Uanset hvilket fag eller dele af faget, som du gerne vil have lektiehjælp til, er vi i Study House/FEGU klar til at hjælpe. Vi kan hjælpe med både opgave- og rapportskrivning, eksamensforberedelse eller forståelse af faglige tekster og bøger.

​​Vi er et supplement til den skole du går på.

Det vil sige du ikke kan gå op til eksamener hos os, men vi kan hjælpe dig med at blive klar til dine eksamener på din skole. 

Book en gratis konsultation og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig! Du kan kontakte os på tlf. 41 67 57 93 eller mail bello@studyhouse.dk for at høre om mulighederne i de forskellige afdelinger.​

Book en gratis konsultation!

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.