Følg os på Facebook:

​Matematikhjælp

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Find lektiehjælp i disse byer:

Undervisningen, som vi tilbyder ved matematikhjælp er mere end blot lektiehjælp. ​I den indledende samtale med eleven tester og vurderer vi, hvilke faglige matematiske emner den enkelte elev burde kunne på nuværende klassetrin. Herefter arbejdes der intensivt med matematikhjælp for at få styr på de emner, som eleven ikke mestrer, og vi har fokus på at få ”lappet de matematiske huller”.

Regnekurser til matematikhjælp

Med Christian Aagaards regnekurser tilbyder vi matematikhjælp, hvor eleven først arbejder med generel talforståelse, herunder de fire regnearter, plus, minus, gange og dividere, samt tabellerne. Herefter bygges der videre på den faglige forståelse i arbejdet med geometri, brøker, decimaltal og procentregning, samt ligninger og bogstav-regning.

Matematik kan virke svært, og nogle emner sværere end andre. Vi vil gerne tilbyde matematikhjælp til netop de emner, du eller dit barn finder svære. Vores erfaring er, at alle kan lære matematik, hvis det foregår med ordentlig matematikhjælp, trin for trin og i et tempo, som passer den enkelte. Vi lægger ligeledes vægt på en tryg atmosfære, og at eleven har det sjovt og oplever succes undervejs. Derfor ser vi stort set altid, at eleven efter kort tid opdager, at det slet ikke er så svært endda.

De bedste resultater med hjælp til matematik

​Vi vurderer, at det bedste resultat opnås med 2x2 timer om ugen på vores små hold med 2-3 elever pr. lærer, der kører matematikhjælp hver eftermiddag fra 13-18. Hvis det skønnes, at den enkelte elev vil få mest ud af enetimer med matematikhjælp, kan dette også lade sig gøre.​​

​Alle kan lære, og vi vil gerne hjælpe dig med at blive bedre til matematik!

Dejlige historier​

Læs her om vores elevers succeshistorier med matematikhjælp og regnekurser hos Study House /FEGU.
"Regning med decimaltal er blevet en leg"
"Emma er blevet sikker i at trække fra, og har bestået Grønt Regnekursus"

"Frederik regner sig til diplom i Aalborg"

"Frederiks succes i Aalborg"

"Sharmarke arbejder med tal"

​Lilla Regnekursus

På det Lilla Regnekursus lærer du alle tallene og at regne plus og minus. Med god matematikhjælp lærer du at regne lynhurtigt og uden at bruge fingrene. Du lærer også at skrive pænt og holde god orden i regnehæftet.

Grønt Regnekursus

På det Grønne Regnekursus fortsætter vores matematikhjælp, hvor du lærer at regne plus og minus. Når du er færdig med det Grønne Regnekursus, kan du uden besvær regne ethvert plusstykke og minusstykke.

​Blåt Regnekursus

Det Blå Regnekursus består af 10 dele, hvor du med matematikhjælp på en nem og gradvis måde lærer alt om at gange og dividere. Du lærer også at måle og udregne omkredsen og arealet af figurer.

​Rødt Regnekursus

Matematikhjælp på det Røde Regnekursus lærer eleverne om brøkdele, tæller og nævner, forlænge og forkorte, ægte og uægte brøk. Du får lærer om decimaltal, om koordinatsystemer og grafer. Herunder arbejdes der med geometribegreberne; vinkler, arealer og trekanter.

​Orange regnekursus

Orange Regnekursus omhandler: store tal (millioner, milliarder), afrunding, procent, regning med brøker (avanceret), Pythagoras, regning med negative tal, algebra, ligninger, funktioner, måleenheder (længde-, flade- og rumenheder) og deres anvendelse, forholdsregning m.m. Undervisningen afsluttes med prøver i færdighedsregning og problemregning for 9. klasse. 

​Se et udpluk af vores succeshistorier

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.

​Professionel studiehjælp i Jylland

​Har du brug for lektiehjælp, matematikhjælp, har du læse- eller staveproblemer, indlæringsvanskeligheder, eller skal du have hjælp til andre sprog som engelsk eller tysk?

Så kan du finde professionel lektiehjælp og privatundervisning i en af vores 4 afdelinger i Jylland: