Følg os på Facebook:

​Hjælp til Engelsk

Kontakt os

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Find lektiehjælp i disse byer:

​Vores engelskundervisning er mere end lektiehjælp.

​Hos Study House /FEGU vil vi gerne tilbyde dig eller dit barn bedst mulig hjælp til engelsk, og derfor er alle vores undervisere uddannet i FEGUs studiemetoder.

I den indledende samtale med eleven, tester og vurderer vi, hvilke faglige emner den enkelte elev burde kunne på nuværende klassetrin. Herefter arbejdes der intensivt med at få styr på de emner, som eleven ikke mestrer, og vi har fokus på at få ”lappet huller” i grammatikken og det engelske sprog.​

Få hjælp til engelsk med engelskkurser

​Hos Study House /FEGU anvendes Christian Aagaards fremragende engelskkurser for at forbedre ordforråd, udtale og grammatikforståelse.

​Uanset hvilke vanskeligheder eleven måtte have, så kan koden knækkes på ganske kort tid med vores pædagogiske tilgang, når vi tilbyder hjælp til engelsk. Vores erfaring er, at alle kan lære, hvis det foregår trin for trin og i et tempo, som passer til den enkelte elev. Vi lægger ligeledes vægt på, at atmosfæren er tryg, og at eleven har det sjovt og oplever succes undervejs.

Privatundervisning i engelsk

Vi vurderer, at det bedste resultat opnås med 2x2 timer om ugen på vores små hold med 2-3 elever pr. lærer, der kører hver eftermiddag fra 13-18. Hvis det skønnes, at den enkelte elev vil få mest ud af enetimer med hjælp til engelsk, kan dette også lade sig gøre. Det vurderes under forløbet om det vil være mere optimalt med privatundervisning i engelsk.

​Alle kan lære, og vi vil gerne hjælpe dig med at blive bedre til engelsk!

​Succeshistorier​​ fra elever, som har fået hjælp til engelsk

Læs her om vores elevers succeshistorier med engelskkurserne hos Study House /FEGU.

"Weekend-varmer - Lauras historie"

"Weekend-varmer - En elev fra Horsens fortæller"

​Se et udpluk af vores succeshistorier

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.

​Professionel studiehjælp i Jylland

​Har du brug for lektiehjælp, matematikhjælp, har du læse- eller staveproblemer, indlæringsvanskeligheder, eller skal du have hjælp til andre sprog som engelsk eller tysk?

Så kan du finde professionel lektiehjælp og privatundervisning i en af vores 4 afdelinger i Jylland: