Engelskundervisning for børn og voksne

Book en gratis konsultation!

​Hos Study House /FEGU vil vi gerne tilbyde dig eller dit barn bedst mulig engelskundervisning, og derfor er alle vores undervisere uddannet i FEGU’s studiemetoder. Alle kan lære, og vi vil gerne hjælpe dig med at blive bedre til engelsk! Vi har fire afdelinger i Jylland i henholdsvis Aarhus, Aalborg, Mariagerfjord og Horsens.

Inden vi starter privat engelskundervisning, afholder vi en indledende samtale om niveau. I denne samtale med eleven tester og vurderer vi, hvilke faglige emner, den enkelte elev burde kunne på nuværende klassetrin. Herefter arbejdes der intensivt med at få styr på de emner, som eleven ikke mestrer.

I vores undervisning har vi stor fokus på at ”lappe huller” i grammatikken og det engelske sprog.

Vi er et supplement til den skole du går på

​Det vil sige du ikke kan gå op til eksamener hos os, men vi kan hjælpe dig med at blive klar til dine eksamener på din skole.​

Privatundervisning på professionel sprogskole

Når det kommer til sprogundervisning, anvendes Christian Aagaards fremragende engelskkurser for at forbedre ordforråd, udtale og grammatikforståelse. Uanset hvilke vanskeligheder eleven måtte have, så kan koden knækkes på ganske kort tid med vores pædagogiske tilgang. Vores erfaring er, at alle kan lære, hvis det foregår trin for trin og i et tempo, som passer til den enkelte elev. Vi lægger ligeledes vægt på, at atmosfæren er tryg, og at eleven har det sjovt og oplever succes undervejs i vores engelskundervisning.

Vi vurderer, at det bedste resultat med engelskundervisning opnås med timer 2 gange om ugen på vores små hold med 2-3 elever per lærer. Det kører hver eftermiddag fra kl. 13-18. Hvis det skønnes, at den enkelte elev vil få mest ud af enetimer med hjælp til engelsk, kan dette også lade sig gøre. Det vurderes under forløbet, om det vil være mere optimalt med privatundervisning i engelsk.

Kontakt os for at høre om engelskundervisning

Er du interesseret i engelskundervisning for dig eller dit barn, skal du ikke tøve med at kontakte os for at høre mere. Uanset om du bor i Aarhus, Aalborg eller et helt tredje sted, kan vi hjælpe dig med et kursus, der passer dig.

Ring til os allerede i dag på telefon 41 67 57 93 eller send os en mail på bello@studyhouse.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

​Succeshistorier​​ fra elever, som har fået hjælp til engelsk

Læs her om vores elevers succeshistorier med engelskkurserne hos Study House /FEGU.

"Weekend-varmer - Lauras historie"

"Weekend-varmer - En elev fra Horsens fortæller"

Book en gratis konsultation!

Siden vi startede i 2004, har vi hjulpet tusindvis af elever med at blive bedre i alt fra dansk til naturfag. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig.

 
 
 
Fag
Har du problemer med fag, vi ikke har beskrevet, er du stadig meget velkommen til at kontakte Study House /FEGU og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde.
Vores dygtige lærere kan undervise i mange forskellige fag, og vi står klar til at hjælpe med det meste.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Ved at sende denne besked, siger du samtidig 'Ja tak' til at modtage vores nyhedsmails med gode råd og tilbud til, hvordan din eller dit barns læring kan forbedres. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet og få dine kontaktdata slettet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gratis prøvetime

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

​ Ring til os: 41 67 57 93

​ Skriv til os: bello@studyhouse.dk​

facebook-logo_2 Find os på Facebook

Firma​

Study House / FEGU

​CVR: 27608620

Beliggenhed

Vi har 4 afdelinger i Jylland:

Aarhus, Aalborg, Hadsund og Horsens. 

Vores Hovedadresse finder du her:

​Tousvej 69 kld. 8230 Åbyhøj Se rute

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.