Følg os på Facebook:

Bliv autoriseret selvstændig FEGU-underviser​

FEGU står for Forening for Effektiv GrundUddannelse og er en landsdækkende undervisningsforening (læs mere på FEGU.dk). Study House-kæden er medlem af FEGU og leverer undervisning og lektiehjælp i Aarhus, Aalborg, Hadsund, Randers og Horsens.

Vi uddanner nu flere FEGU-lærerer over hele landet. Uddannelsen giver mulighed for at levere skræddersyet undervisning til alle aldre, da den hjælper med at identificere de barrierer, der kan være stopklods for indlæringen. Study House vil give dig redskaber og muligheden ​for at påtage dig ansvaret for dit eget undervisningssted.

For flere informationer om, hvordan du kan blive autoriseret FEGU-underviser, kontakt Klaus "Bello" Bellmann pr. e-mail bello@studyhouse.dk eller pr. tlf. 41 67 57 93.

​Se et udpluk af vores succeshistorier

​Kontakt Study House /FEGU

​Vores mål er at imødekomme dine behov og ønsker for lektiehjælp, matematikhjælp, hjælp til engelsk og meget mere, så hold dig endelig ikke tilbage med evt. spørgsmål.​​

Kontakt os for at høre mere om privatundervisning og lektiehjælp og bestil en gratis konsultation, hvor vi forklarer, hvordan vi kan hjælpe.​

Hvem er Study House /FEGU?

​​Study House tilbyder den landskendte og meget succesfulde FEGU læseundervisning og lektiehjælp.

Studiemetoden går i korte træk ud på at overvinde de tre studiebarrierer – barrierer, der kan hindre en i at forstå og lære de ting, man studerer om. Kontakt os for lektiehjælp.

​Professionel studiehjælp i Jylland

​Har du brug for lektiehjælp, matematikhjælp, har du læse- eller staveproblemer, indlæringsvanskeligheder, eller skal du have hjælp til andre sprog som engelsk eller tysk?

Så kan du finde professionel lektiehjælp og privatundervisning i en af vores 4 afdelinger i Jylland: